thumb_350_im9vl_cal.jpg

Ultima Sinteză din această săptămână lucrătoare vă aduce știrile de weekend. Am pus pe listă cele mai importante titluri și avem chiar și câteva evenimente. Sunteți gata să începem? 

Timp de trei zile, în perioada 20-22 iulie, Clubul Hipic Romsilva Târgu-Mureș va organiza la Depozitul de armăsari de pe strada Insulei competiția Cupa României la Concurs Complet de Echitație, precum și etapă de Dresaj și Sărituri peste Obstacole, probe de Ponei și demonstrație de Atelaje cu Ponei. (vezi mai mult) 

Ediţia inaugurală a Summer League a început în 10 iulie, cu etapa rezervată micilor baschetbalişti născuţi în anii 2004 şi 2005, competiţie câştigată de echipa clubului Gladius Tg.-Mureș (FOTO 3), pregătită de antrenorul Vlad Pora. (citește mai mult) 

Pentru persoanele care au împlinit 18 ani – valabilitatea paşapoartelor va creşte de la 5 la 10 ani. Potrivit actului normativ, paşapoartele simple temporare vor fi eliberate în termen scurt. (citește mai mult) 

Lacul Izvorul Muntelui a fost acoperit cu aproximativ 250 de tone de peturi și gunoaie, după ce ploile din ultima perioadă au spălat afluenții râului Bistrița. (vezi știrile) 

Primele autobuze electrice din municipiu vor fi achiziţionate printr-un program european al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. (citește știrea) 

Sâmbătă va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Zilei Castelului Teleki. Oferta include un bogat program cultural pentru persoanele pasionate de castele și istorie, însă nu se vor plictisi nici cei care doresc doar să se relaxeze în atmosfera idilică a domeniului. (vezi mai mult) 

Cam atât cu munca pe această săptămână. Mulțumim pentru vizitele voastre pe mures.ro, iar celor care sunt la Electric Castle, vă dorim zile extraordinare. Apropo, la mulți ani celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui. Un weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau