thumb_350_bbvac_24run.jpg

Mai sunt doar 2 zile frumoase din această lună și sperăm că vom avea un august puțin mai friendly în ceea ce privește vremea de afară. Sinteza Zilei de azi e aici și avem câteva știri importante pe care vrem să le știți. Hai să începem. 

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM Reghin, controlat de familia Oltean, a realizat în primul semestru o creştere de 40% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va încheia anul în curs cu afaceri mai mari cu 20% faţă de 2017. (vezi detalii) 

Şeful Direcţiei Generale de Paşapoarte, comisarul-şef de poliţie Mirel Toancă, a prezentat sâmbătă măsurile luate pentru eficientizarea eliberării de paşapoarte, între care se numără prelungirea programului de lucru şi suplimentarea numărului de ghişee. (vezi mai mult) 

În 28-29 iulie 2018 s-a organizat Mureș 24H, o competiție de MTB si Trail Running. Mureș 24h este o cursă de MTB și alergare de anduranţă care s-a desfăşurat la Platoul Cornești, în Tîrgu Mureș. (vezi detalii) 

21 de tineri jandarmi și-au început azi activitatea în urma absolvirii școlilor militare de la Drăgăşani și Fălticeni, fiind prima generație de absolvenți cu durata studiilor de un an. (află mai mult) 

Naționala feminină de fotbal a României a ocupat locul al doilea la turneul amical Balaton Cup din Ungaria, după ce a pierdut, duminică, în finala competiției, cu 3-0, în fața echipei similare a Serbiei. Barabasi Kinga, de la Ladies Tg.Mureș,(foto-numărul 18) a fost titulară și a evoluat pe tot parcursul partidei. (vezi detalii) 

Preluarea personalului SMURD, plătit până acum de autorităţile locale, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, reprezintă soluţia optimă şi urgentă pentru ca cele 30 de echipaje existente în această situaţie în ţară să nu fie desfiinţate. (află mai mult) 

Lista știrilor de astăzi a ajuns la final și sperăm că v-am adus noutăți utile sau interesante. Cum a fost weekendul vostru? Ați reușit să ajungeți la vreo sărbătoare din județ? 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau