thumb_350_47ayn_declaratie-unica-ANAF-800x600.jpg

Ultima zi din această lună vă aduce câteva știri bune din Mureș, la Sinteza Zilei. A fost o zi dificilă, a mai plouat câte puțin, însă vibe-ul de prin județ este unul pozitiv. Hai să începem. 

Potrivit unei statistici de luna trecută a Agenției naționale pentru plăți și inspecție socială, peste 6200 dintre mureșeni beneficiază de legea venitului minim garantat. (vezi detalii) 

Oradea găzduiește, în perioada 31 iulie-5 august, întrecerile Campionatului European de șah rapid, blitz și dezlegări, pentru juniori. La competiție participă și 11 șahiști de la Clubul Sportiv Școlar Tg.Mureș. (citește știrea) 

Ajunsă la a 25-a ediție, Academia Sighișoara își redeschide porțile, în perioada 1-14 august 2018, pentru a-i găzdui pe profesorii și artiștii invitați și tinerii învățăcei înscriși la cursurile școlii de vară, și pentru a prezenta publicului larg o serie de evenimente muzicale de înaltă ținută artistică. (vezi materialele) 

Potrivit unui comunicat de presă, începând de mâine, 1 august, Curtea de Apel Tîrgu Mureș va funcționa în sediul provizoriu de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 69. (vezi mai mult) 

La Medicină Militară sunt admiși anul acesta 59 de candidați, de trei ori mai mulți față de anul trecut, 32 de locuri au rămas neocupate. Mediile înregistrate au fost între 5,32 și 8,56. (vezi toate mediile) 

Peste 20.000 de contribuabili mureșeni au depus, până ieri, declarațiile unice. Mai mult de două treimi s-au deplasat la sediul administrației financiare pentru a depune declarația, restul au ales varianta online. (află detalii) 

Staff-ul tehnic al naționalei feminine de handbal a României, condus de Carmen Amariei, a anunțat lotul de jucătoare care va face deplasarea la Kielce, în Polonia, în vederea participării la Campionatul Mondial, rezervat jucătoarelor sub 18 ani, competiție programată în perioada 7-19 august. (vezi mai mult) 

Mulțumim pentru vizita pe mures.ro și nu uitați că se apropie Awake, festivalul care pune județul nostru pe harta națională festivalieră din România. Ne așteaptă multă multă distracție. Cheers! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau