thumb_350_iq5ek_medicina-dentara-UMF.jpg

Ne recitim și în prima zi din august. Doar nu se putea altfel, nu? Vom aduna și în această lună cele mai importante știri pe care pe postăm pe mures.ro în fiecare seară. Hai să trecem la treabă! 

A mai rămas doar o lună până când muzica, portul, obiceiurile și dansurile tradiționale vor străluci din nou pe platoul de la Fâncel, la Festivalul Văii Gurghiului! (vezi mai mult) 

În acest sfârșit de săptămână pe Stadionul Trans Sil Tîrgu Mureș se vor desfășura două meciuri de fotbal importante de Liga I și de Liga a II-a. (vezi știrea) 

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, include, în premieră, România în circuitul celor 40 de țări din drumul către marea finală din Maui, Hawaii. (vezi mai mult) 

În cadrul programului au fost semnate 479 de contracte la nivelul Agenției Teritoriale a IMM-urilor din județele Mureș, Harghita și Alba. (află detalii) 

Circa 300 de copii cu varste intre 6 si 12 ani participa, de azi si până duminică, la Tirgu-Mures, la ediția din acest an a taberei de minihandbal. Printre cluburile participante se numără Academia Junior Ploiești, United Galați, Voioșii Handbaliști Tulcea și altele. (vezi mai mult) 

Taxa auto pentru autovehicule la prima înmatriculare a fost introdusă la 1 ianuarie 2007, imediat după aderarea României al Uniunea Europeană. Din martie 2013 s-a aplicat sub forma unui timbru de mediu, ulterior a fost una din cele 102 taxe nefiscale eliminate de la 1 februarie 2017. (află mai mult) 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș își diversifică oferta educațională prin inițierea unui nou program de studii de masterat în cadrul Facultății de Medicină Dentară. (citește știrea) 

Cum vi se par primele titluri ale lunii august? Noi zicem că sunt câteva extrem de interesante. Să aveți o seară excelentă și nu uitați să vizitați pagina noastră de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau