thumb_350_sbr9c_foto.jpg

Treaba pare foarte simplă și se prezintă altfel: luna august abia a început, Sinteza Zilei 2.0 nu putea să lipsească din peisaj. Apropo, felicitări bugetarilor care ne citesc și care azi au aflat că vor avea un mini concediu de 15 august. Hai să trecem la ale noastre. 

Clujul freamătă și sute de mii de tineri se pregătesc pentru Untold, cel mai așteptat festival al verii. Joi la prânz se deschid porţile, aşa că organizatorii fac ultimele pregătiri. (vezi detalii) 

Nici județul Mureș nu se lasă mai jos, pentru că imediat după mijlocul lunii august vine Awake în județ. Grăbiți-vă să luați bilete pentru că se anunță o ediție absolut extraordinară. (află mai mult) 

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, aduce la start 150 de sportivi de top din Europa, la ediția desfășurată în premieră în România. (citește detalii) 

Short to the Point și M2 te provoacă la film, în cadrul unui eveniment maraton care aduce filme de autor, în locația alternativă de proiecție din orașul nostru, Uzina Foto, în perioada 06-12 august 2018. (află mai mult) 

A mai rămas doar o lună până când muzica, portul, obiceiurile și dansurile tradiționale vor străluci din nou pe platoul de la Fâncel, la Festivalul Văii Gurghiului! Numărătoarea inversă a început! (vezi detalii) 

Ne oprim aici cu evenimentele din perioada următoare, însă vă sfătuim să rămâneți cu ochii pe internet, pentru că e vară și încă apar o mulțime de manifestări. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau