thumb_350_2dudf_pomp.jpg

Ultima Sinteză din această săptămână lucrătoare vă aduce știrile de weekend. Am pus pe listă cele mai importante titluri și avem chiar și câteva evenimente. Sunteți gata să începem? 

Având în vedere constanta preocupare a poliţiştilor mureşeni pentru siguranţa elevilor, chiar şi în momentele în care aceştia nu se află în cadrul unităţilor de învăţământ, unii dintre aceştia, respectiv cei aflaţi în Tabăra de Pictură de la Colegiul Silvic Gurghiu, au beneficiat de vizita poliţiştilor din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. (află mai mult) 

Pompierii sibieni și-au demonstrat rapiditatea și abilitățile practice în folosirea mijloacelor de intervenție, reușind să obțină cel mai bun punctaj la toate cele patru probe și să se califice pe primul loc. (citește detalii) 

Municipiul Sighișoara invită sighișorenii, cu mic, cu mare, duminică, 5 august 2018, ora 17.00, pe str. 1 Decembrie 1918, să participe la activitățile recreative care se vor desfăşura după următorul program. (vezi programul) 

Aproape două treimi dintre consumatorii români cheltuiesc o treime din venitul lunar pentru asigurarea hranei. Este concluzia trasă de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor – InfoCons, potrivit căreia jumătate dintre consumatorii români risipesc lunar un sfert din produsele alimentare. (vezi mai mult) 

Secția Drumuri Naționale Târgu Mureș a reușit să termine cu succes reparațiile pe o secțiune din județul nostru, informează Direcția Regională de Drumuri Brașov. (citește știrea) 

Cam atât cu munca pe această săptămână. Mulțumim pentru vizitele voastre pe mures.ro, iar celor care sunt la Untold, vă dorim zile extraordinare. Un weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau