thumb_350_vw6li_romani.jpg

Cum a fost ziua voastră, oameni buni? Noi am cam suferit din cauza căldurii, însă totul a trecut cu bine și uite că Sinteza e aici. Titlurile zilei, pe mures.ro. 

Cunoscutul artist a murit la vârsta de 80 de ani, într-un spital din Cluj-Napoca. Născut în zona Maramureşului, taragotisul s-a stabilit la Cluj-Napoca, după absolvirea Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, în 1967. (vezi mai mult) 

Peste 300 de copii de la 10 cluburi din țară au participat, între 1 și 5 august, la a șaptea ediție a taberei de minihandbal de la Tîrgu-Mureș, organizată de SportLife România și Clubul Sportiv Play Mureș, în colaborare cu Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș. (vezi mai mult) 

Reducerile bugetare din acest an din domeniul culturii au determinat Consiliul Județean Mureș ca în locul Festivalului Roman de la Călugăreni, care a avut până acum 5 ediții, să organizeze din forțe proprii, pe 11 august, Ziua Arheologiei. (citește știrea) 

Adina Plopeanu, proprietara şi managerul hotelului Privo din Târgu-Mureş, îşi aminteşte că atunci când era tânără punea mare accent pe felul în care arată, astfel că mâncarea, gustul ei, şi asocierea cu un vin bun erau secundare. (vezi materialul) 

Tîrgu Mureș va fi duminică, 12 august, gazda Competiției Internaționale de arte marțiale pentru persoane cu dizabilități „Romanian Open”, organizat de Clubul Sportiv Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, în colaborare cu I-Karate Global (Inclusive Karate Federation, IFK) reprezentat de Eric Bortels 6 DAN. (vezi detalii) 

Municipiul Târgu Mureş găzduieşte, de marţi şi până duminică, a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Chitară „Harmonia Cordis”, cel mai mare festival de chitară din Estul Europei. (citește știrea) 

Am încheiat aici această zi. Sperăm că ați găsit și astăzi informații utile și interesante. Celor care se bucură de concediu vă dorim să profitați cât mai mult de soare. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau