thumb_350_yyryz_valtoare.jpg

Mijloc de săptămână, 9 august și suntem gata să continuăm cu atmosfera de lucru. La ceas de seară, am preferat să vă aducem știri din județ, noutăți care vă interesează și decizii importante pentru județul nostru. Sunteți gata? 

Din cauza stării avansate de degradare a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul de Permise auto și înmatriculări o bucată de sticlă a căzut în spatele unui cetăţean aflat la coadă, iar pe un altul l-a tăiat la gât. Sticla s-a desprins din luminatorul imobilului şi a reuşit să rănească două persoane. (vezi detalii) 

Cea mai ambiţioasă şi scumpă ediţie a Festivalului Vâltoarea Mureşeană va avea loc între 27 august şi 2 septembrie la Târgu-Mureş, au anunţat joi organizatorii evenimentului, în cadrul unei conferinţe de presă. (citește știrea) 

Consiliul Județean Mureș prin finanțarea obținută în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013, are în implementare proiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor solide în județul Mureș”. (vezi mai mult) 

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a terminat de numărat cantinele sociale licențiate care, la nivel național sunt puțin peste 100, mai mult de jumătate fiind private. (vezi mai mult) 

Cei care își vor parca autoturismul fără să achite taxa de parcare vor fi amendați cu sume cuprinse între 200 și 400 de lei, conform unui proiect de hotărâre de Consiliu Local. (află mai mult) 

Ministerul Apărării Naționale a aprobat organizarea, în data de 7 septembrie 2018, a unei noi sesiuni de admitere pentru ocuparea a 20 de locuri repartizate Institutului Medico-Militar, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, specializarea Medicină – limba engleză. (citește știrea) 

Ziua noastră se încheie aici, la fel și știrile. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau