thumb_350_d7t3n_weekend.jpg

La ultima Sinteză, cea din 10 august, protestul de la București era în plină derulare. De atunci s-au întâmplat multe, iar noi susținem ideea că jandarmii au acționat în mod abuziv, cu efecte grave asupra oamenilor veniți să protesteze pașnic. Începem o nouă săptămână pe mures.ro. 

Vremea bună a scos turiştii din case şi i-a adus la Tîrgu Mureş. Mii de iubitori ai băilor de soare, înotului, sportului şi a plimbărilor în aer liber, din judeţele învecinate, au venit la Tîrgu Mureş. (vezi detalii) 

A doua ediție a Cupei internaționale de arte marțiale adaptate persoanelor cu dizabilități la Tîrgu Mureș, și prima ediție organizată de C.S. Tiger Budo Tirgu Mureș, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, desfășurată în 12 august, a reunit para-sportivi din țări precum Belgia, Ungaria, Slovacia și, bineînțeles, Romania. (citește mai mult) 

În 2017 firma Alpina Shoe Production a înregistrat pierderi de aproape 3,6 mil. lei şi a raportat 530 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro. Fabrica din Reghin are peste 500 de salariaţi. (vezi mai mult) 

Un urs a intrat ieri într-o gospodărie din localitatea Ceuașu de Câmpie și a ucis două animale. În ultimele săptămâni au fost înregistrate zeci de sesizări din partea mureșenilor care au suferit pagube fie din partea urșilor, fie din partea altor animale sălbatice. (citește știrea) 

România are trei reprezentante pe tabloul de simplu al puternicului turneu de tenis “Western & Southern Open” de la Cincinnati, care începe luni seara, în Statele Unite ale Americii. Alături de Simona Halep, principala favorită, vor juca Irina Begu și Ana Bogdan, ultima venită din calificări. (află mai mult) 

Inspectoratul Scolar Județean vrea sa evite tragediile ca cea din primăvară când o elevă din Tîrgu Mureș a murit după ce a căzut de la etajul școlii. (citește mai mult) 

Sperăm că viitorul va aduce pentru țara noastră și zile mai senine. Să sperăm că viitorul pentru tineri, pentru persoanele în vârstă, pentru copii va arăta mai colorat. Să aveți o seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau