thumb_350_3ijad_awake.jpg

Ne pregătim de o zi liberă și noi zicem că lumea ar fi un loc mult mai bun dacă fiecare zi de miercuri din săptămână ar fi liberă pentru toată lumea. Voi ce credeți? Lăsăm gluma deoparte și începem Sinteza Zilei. 

Animalele de la Grădina Zoologică din Tîrgu Mureş au parte de o alimentaţie specială, pentru zilele călduroase. În meniul lor predomină fructele şi legumele, dar este suplimentată şi cantitatea de apă. (vezi mai mult) 

Zece sculpturi inspirate din istoria domeniului Teleki, realizate de arhitecţi şi artişti în concursul de artă ARTDOOR din cadrul Festivalului AWAKE, care va avea loc la Gorneşti, în perioada 17-19 august, vor fi expuse în parcul Castelului Teleki pe întreaga durată a manifestării. (citește mai mult) 

Instituția Prefectului – Județul Mureș recomandă persoanelor fizice și juridice care au achiziționat autovehicule noi și neînmatriculate în România, din categoriile MI, M2 (autoturisme, microbuze) și N1 clasa I (autoutilitare ușoare), să se prezinte la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Mureș până la data de 31 august 2018, în vederea înmatriculării acestora. (vezi continuarea) 

Acesta a susținut în urmă cu puțin timp o conferință de presă, în care a îndemnat la dialog și a spus că instituțiile abilitate ale statului îi vor pedepsi pe toți cei care au greșit, indiferent de unde sunt. (vezi mai mult) 

Uciderea prădătorilor cu păr (lup, urs, râs) și pene pentru eradicarea pestei porcine este fără sens, crede președintele asociației care face parte din Federația Coaliției Natura 2000. (citește știrea) 

A doua ediție a festivalului boutique din România va avea loc între 17 și 19 august, pe domeniul privat al familiei Teleki. (vezi detalii) 

Vă dorim o zi de miercuri excelentă în care să vă bucurați de toți cei din jurul vostru și de o vreme excelentă. Distracție plăcută!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau