thumb_350_7o35h_awake.jpg

Am pornit cu așteptări mari către Festivalul Awake 2018 și chiar nu ne-am înșelat.

Pentru trei zile, Castelul Teleki de la Gornești a devenit casa oamenilor faini din întreaga țară și chiar din afara acesteia. Awake a fost o poveste în adevăratul sens al cuvântului pentru că nu a avut doar muzică bună, ci o întreagă gamă de experiențe, încă de la primii pași. 

Am văzut cum muzica s-a împletit armonios cu multe alte arte, iar acest lucru a făcut ca cele trei zile de festival să fie cu adevărat magice. Participanții au fost motivați în fiecare clipă să își arate și să dezvolte spiritul creativ, să fie parte activă din fiecare experiență și să se distreze până în zori la fiecare dintre cele patru scene. 

Hai să nu trecem cu vederea nici experiențele culinare. Dacă ai fost la Awake, cu siguranță ți-a atras atenția varietatea de mâncăruri de origini diverse și gusturile care mai de care mai îmbietoare. Grolsch nu s-a lăsat mai prejos la categoria băuturi, atât prin calitatea berii, cât și prin jocurile și provocările pentru festivalieri.

Da, am fost încântați de festival și am apreciat faptul că arealul a fost puțin “condensat” anul acesta. Așa am putut să ne bucurăm de tot ceea ce au avut organizatorii de oferit, să ajungem rapid dintr-un colț în altul al festivalului și să trăim pe bune experiența Awake. 

Awake 2019 va fi unul epic, pentru că întregul eveniment merită să crească mult de la an la an. Nu uitați să stați cu ochii pe pagina lor oficială de Facebook și să vă pregătiți pe bune pentru anul viitor. O sa fie cool! Vom fi cu toții AWAKE. 

Cheers!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau