thumb_350_wicm3_legume.jpg

Start pentru Sinteza Zilei într-o nouă săptămână plină de lucruri noi și evenimente. Cum a fost weekendul vostru? Noi am fost la Awake 2018, am trăit festivalul pe pielea noastră și ne-am simțit foarte bine. 

Baza hipică din Brașov a fost gazda Finalelor Campionatului Național de Tineret, Juniori 17, Copii I, Copii II și Juniori Debutanți. (află mai mult) 

La Târgu Mureş, oamenii îşi pot cumpara mult mai ieftin flori sădite şi recoltate de peisagiştii oraşului. (află mai mult) 

Vino pe stadion să îi cunoşti pe viitorii campioni ! Va fi o infuzie de energie ce va aduce la Tîrgu Mureş 2.000 de copii care vor juca 400 de meciuri de fotbal, începând cu 22 august. (citește știrea) 

Minivacanţa abia încheiată şi vremea bună au adus Salinei Praid un nou record în privinţa numărului de turişti. În cele cinci zile de vacanţă, la ştrand s-a înregistrat un număr de peste 10.500 de intrări, iar aproximativ 29.000 de turişti au coborât în subteran. (vezi materialul) 

Potrivit sursei citate, rinichii prelevaţi de la un copil din Oradea au salvat două vieţi la Cluj, ficatul şi corneea au ajuns la pacienţi din Bucureşti, plămânii – la Viena, iar inima – la Tîrgu Mureş. De asemenea, au mai fost prelevate organe de la pacienţi din Piatra Neamţ, Oradea, Deva, Baia-Mare şi de la doi pacienţi din Bucureşti. (află detalii) 

Am ajuns la finalul zilei de luni și vă mulțumim că sunteți alături de noi. Seară excelentă!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau