thumb_350_qyito_lucrari.jpg

Sinteza Zilei de 21 august începe pe mures.ro, iar astăzi am avut materiale interesante despre multe aspecte ale vieții mureșene. Sunteți gata? Hai să îi dăm drumul! 

În această perioadă, în mai multe zone din municipiul Tîrgu Mureş, se execută lucrări diverse care constă în: săpătură pentru canalizaţie fibră optică şi iluminat public, astupare şi betonare şanţuri şi pregătire pentru asfaltare (pe strada Revoluţiei). (află mai mult) 

CFR Călători informează că, începând de astăzi şi până pe 15 septembrie, se vor realiza lucrări de mentenanţă a site-ului „cfrcalatori.ro”. (află detalii) 

Registrul Auto Român a verificat din punct de vedere tehnic în trafic, în primele 6 luni ale lui 2018, 33.726. de vehicule, la nivelul întregii țări. În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. (vezi detalii) 

80 de tineri artiști participă, în perioada 20-26 august, la cea de-a V-a ediție a Taberei naționale de muzică vocal-instrumentală, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș. Vor avea loc cursuri de pregătire interactive, practice și teoretice, iar principala activitate va fi pregătirea și realizarea a două spectacole cu public. (citește știrea) 

Hidrologii au emis, marţi, noi atenţionări Cod galben de inundaţii valabile în orele următoare pe râuri din şapte judeţe, între care și Mureș, Harghita, Covasna și Brașov. (vezi mai mult) 

Nou-înființata echipă masculină de baschet CSM Tg.Mureș continuă seria achizițiilor în vederea viitorului sezon competițional. Ultimul sosit în tabăra mureșenilor este Vladislav Solopa, jucător în vârstă de 23 ani. (vezi mai mult) 

Cum vi se par știrile de astăzi? Noi am făcut tot posibilul pentru a selecta cele mai tari tilturi, informații care vă privesc în mod direct și care prezintă interes pentru majoritatea oamenilor din județ. Seară excelentă!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau