thumb_350_tduf6_itp.jpg

Salutare, oameni buni, începem Sinteza Zilei. Cum a fost ziua voastră? Mai e puțin până în weekend și abia așteptăm să ne bucurăm de una dintre ultimele săptămâni de vară. Să trecem la treabă. 

Angajări la Milvus Tîrgu Mureș. “Suntem o echipă dinamică, cu multe proiecte, programe și acțiuni de protecția Naturii, iar acum ne extindem echipa. Căutăm oameni care ne împărtășesc valorile și știu că fără conservarea naturii, ne pierdem din însăși valorile personale.” (vezi detalii) 

Din cele aproximativ 1.200 de vehicule verificate, în prima jumătate a anului, de către inspectorii RAR, mai mult de jumătate erau neconforme, iar unele prezentau pericol iminent de accident. (citește știrea) 

80 de cursanți înscriși la școala de vară pentru salvatorii montani. Doi dintre aceștia sunt din Mureș și au făcut deja stagiul de doi ani de voluntariat. (vezi materialul) 

Guvernul a adoptat astăzi o hotărâre prin care se aprobă 16 obiective de investiții strategice care urmează să fie pregătite și atribuite în parteneriat public-privat, de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză. (află mai mult) 

Acestea vor putea fi accesate prin aplicația goTransylvania, singura aplicaţie turistică pentru telefoane mobile care acoperă în întregime Ardealul. (citește știrea) 

A șaptea ediție „Pădurea rotundă” se va desfășura între 27 august-2 septembrie, la Reghin, și va include proiecții de film european, un concert Luiza Zan & Daniel Csikos și ateliere de artă pentru copii. (află mai mult) 

Ziua de joi a ajuns la final și ne place să credem că ultima zi lucrătoare din această săptămână va fi una ușoară, va trece repede și vom fi gata de distracție. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau