thumb_350_ea2nw_teatru.jpeg

Mai e puțin și marcăm începutul toamnei, însă până atunci vă spunem că se petrec câteva lucruri prin județ. Cum a fost săptămâna voastră până acum? Hai să trecem la treabă! 

In centrele de plasament sunt multi copii si adolescenti care au nevoie de incurajare sa invete si sa isi gaseasca drumul in viata. Programul educational Ajungem MARI cauta pana pe 9 septembrie voluntari pentru 2000 de copii din Bucuresti si din 24 de judete. (vezi mai mult) 

Se efectuează reparații curente la Gimnaziul „Europa” înainte de începerea anului școlar. Astfel, la Gimnaziul „Europa” au fost reabilitate grupurile sanitare și totodată înlocuite lambriurile aferente holurilor unității de învățământ. (vezi imagini) 

Campania „10 pentru siguranţă!” vă invită să vă gândiţi azi la TELEFONUL MOBIL ŞI SIGURANŢA COPILULUI DUMNEAVOASTRĂ. Este deja o obişnuinţă ca cei mici să aibă telefoane mobile, şi încă nu de orice fel. (citește știrea) 

Cu doar două săptămâni înainte de începerea anului școlar, trei unități de învățământ sunt neautorizate sanitar, iar 62 sunt cu program de conformare. Nici una nu este din Tg.Mureș, a precizat pentru RadioTg.Mureș purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Mureș, Stelian Caraghiaur. (vezi mai mult) 

„Litoralul pentru toţi” prin care turiştii beneficiază de cazare plătind între 150 şi 600 de lei pentru o săptămână la mare va fi lansat duminică, 2 septembrie, anunţă Federaţia patronatelor din turismul românesc într-un comunicat. (citește materialul) 

Teatrul Naţional din Târgu Mureş anunţă debutul stagiunii cu numărul 57, care va marca un record de spectacole noi. Actorii pregătesc nouă premiere şi alte 20 de spectacole care se vor juca în reluare. Între premiere se vor regăsi şi două producţii cu participare internaţională. (vezi detalii) 

Fiind mijlocul săptămânii, noi vă dorim să treceți cu bine peste zilele de lucru care vin și să fiți plini de energie. Să aveți o zi excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau