thumb_350_wqy1y_umf-tg-mures1.jpg

Cum a trecut ziua voastră? Noi am adunat câteva știri și ne-am mai uitat la ce se mai anunță prin județ. Hai să începem! 

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş vor acţiona, la sfârşitul săptămânii, pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cu public numeros, în patru judeţe. (află mai mult) 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș anunță lansarea studioului multimedia UMF Live care este dotat cu aparatură de ultimă generație și care permite realizarea de emisiuni educative, buletine de știri și dezbateri menite să promoveze proiectele, activitățile și evenimentele Universității. (citește știrea) 

Cel mai complex şi ambiţios plan de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Aeroportului Transilvania a fost aprobat în ședința de astăzi. (află mai mult) 

Caravana City Food poposește, de vineri până duminică, pe Bulevardul Cetății. Aproape 40 de expozanți, majoritatea premiați la concursurile naționale de profil, aduc la Tîrgu-Mureș cele mai gustoase și variate preparate aparținând bucătăriei internaționale. (află mai mult) 

Cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, Cupa E.ON Kinder, s-a încheiat, joi, la Tg.Mureș, cu festivitatea de premiere a ultimelor trei categorii de vârstă incluse în competiție. La eveniment au participat fostul internațional și golgheter al Ligii I, Claudiu Niculescu, ambasadorul ediției din acest an și directorul general adjunct E.ON România, Ana Maria Matei. (vezi materialul) 

În acest an, 1 milion de doze de vaccin gripal vor fi utilizate pentru imunizarea populaţiei la risc în cadrul campaniei gratuite de vaccinare antigripală a Ministerului Sănătăţii. (vezi detalii) 

Vă mulțumim pentru că ați fost și astăzi alături de noi. Nu uitați că vă așteptăm în fiecare zi pe mures.ro și puteți comenta subiectele zilei pe pagina noastră de Facebook.

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau