thumb_350_big7o_casacas.jpg

Începem această toamnă împreună cu voi. Așa ne simțim bine și ne bucurăm de fiecare dată când marcăm noutățile din județ pe site-ul mures.ro. Hai să vedem cu se știri e deschisă luna septembrie. 

Ministerul Educaţiei Naţionale a numit pentru o perioadă de şase luni comitetul director interimar şi directorul Liceului Teologic Romano-Catolic II. Rákóczi Ferenc. Funcţia de director va fi îndeplinită din nou de Zsolt Tamási – a anunţat UDMR în numărul de vineri al Buletinului Informativ al Uniunii. (vezi detalii) 

Un grup de scriitori, ziariști, oameni de cultură, rapsozi populari mureșeni vor lua parte la un proiect ce se va desfășura la Columna lui Traian din Roma, ce are ca scop pe de o parte evocarea unui personaj fascinant, Badea Cârțan, iar pe de altă parte marcarea Zilei Limbii Române. (citește știrea) 

Ziua a cincea a Festivalului SIMFEST este dedicată Limbii Române, printr-un flash-mob Eminescu în centrul municipiului și deschiderea Zilelor cărții și a muzicii. În zona Ceasului cu flori sunt amenajate standuri cu carte, pregătite de mai multe biblioteci județene din țară. (vezi detalii) 

Starea civilă va funcționa în fosta clădire a mentenanței, în spatele Bisericii Reformate. Ideea a apărut cu câțiva ani în urmă, când Primăria Tg.Mureș a accesat fonduri pentru reabilitarea Cetății medievale. (vezi detalii) 

E weekend și ne bucurăm de o vreme axtraordinară, astfel că soarele ne dă multă energie. Vă dorim să vă bucurați de tot ceea ce vă înconjoară. Să aveți o zi excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau