thumb_350_z77jl_Cristi-Hirgau-800x600.jpg

Sunteți gata să începem o nouă săptămână? Trebuie să vă spunem că la nivel de județ nu avem niște noutăți atât de mari precum cele de la nivel național, unde PSD-ul e în plin război, iar politicienii se îngrijesc mai mult de problemele personale, decât de cele ale populației. 

Stabat Mater, spectacol de dans contemporan, o producţie Linotip, şi În doi, performance regizat de Alexandru Nagy, sunt marii câştigători ai Festivalului Internaţional de Teatru Independent UNDERCLOUD 2018, care a reunit peste 41 de evenimente artistice în perioada 22-31 august la ARCUB-Gabroveni, în Bucureşti. (vezi mai mult) 

Sunteţi invitaţi să participaţi la „Crosul Pompierilor”– ediţia a VII-a, competiţie sportivă care se va desfăşura duminică, 16 septembrie, începând cu ora 10:00, pe Platoul Cornești. (vezi detalii) 

România a cucerit, duminică, 8 medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj pentru tineret, de la Brest, din Belarus, ocupând locul I în clasamentul pe națiuni. (citește știrea) 

Manualul de Geografie de clasa a VI-a este plin de erori de conținut. Acesta va fi retipărit, pe cheltuiala editurii. În județul Mureș, șase mii de elevi din cei peste 86.000 de copii înscriși, ar putea începe anul fără manualele de geografie noi. (citește știrea) 

Inima și ficatul sunt puse greșit într-o fotografie care le prezintă elevilor de-a VI-a sistemul de organe al omului. Vasele de sânge au când 160.000, când 96 000 de kilometri. (vezi mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei zile și vă mulțumim că ați făcut o scurtă vizită pe mures.ro. Apropo, ploaia de azi a fost ca un prim avertisment că toamna începe, nu-i așa? 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau