thumb_350_577jj_avion.jpg

Ziua de 4 septembrie a fost un reușită și trebuie să vă spunem că am găsit câteva știri chiar interesante din județ. Sperăm că și ziua voastră a fost una bună, iar dacă aveți păreri în legătură cu subiectele de mai jos le puteți exprima pe pagina noastră de Facebook. Să începem. 

Elevii pot cumpăra bilete CFR cu preţ redus până la 30 septembrie cu viza pe anul şcolar anterior. După această dată, călătoria cu trenul se va face în baza documentelor vizate pentru anul şcolar 2018/2019, se arată într-un comunicat al CFR Călători. Compania le recomandă elevilor să-şi achiziţioneze din timp biletele şi abonamentele pentru a călători spre şi dinspre locul în care învaţă. (vezi mai mult) 

CJ Mureș a aprobat, săptămâna trecută, introducerea unor curse de transport călători Tg Mureș – Aeroport, traseul find deja adjudecat de o firmă târgmureșeană, care își va începe activitatea o dată cu lansarea zborurilor din 17 septembrie, către Londra și Budapesta. (citește știrea) 

La sediul Federației Române de Baschet, marți, a avut loc tragerea la sorți a programului viitoarei ediții a Ligii Naționale și a partidelor din primul tur al Cupei României la baschet feminin. (află mai mult) 

Fenomenul care a marcat generaţii întregi, cea mai puternică formă de rezistenţă culturală din timpul comunismului, revine la Tîrgu Mureş, într-un spectacol de elită! Titanii vor urca pe scena din Cetatea din Tîrgu Mureş cu melodiile care au format tinerii anilor ’70-’80. (vezi mai mult) 

Direcţia Naţională Anticorupţie derulează o procedură de ocupare a zece posturi vacante de procuror şef serviciu şi procuror şef birou, miercuri fiind ultima zi de depunere a candidaturilor. (vezi detalii) 

Trupa GUGA Junior revine în programul de spectacole al Teatrului Național Târgu-Mureș cu o nouă producție. Este vorba despre OFFLINE, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului). (citește materialul) 

Ziua de 4 septembrie se încheie aici, cu mulțumirile de rigoare pentru că ați vizitat site-ul nostru. Ne recitim mâine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau