thumb_350_azotg_MSE-800x533.jpg

Zilele de joi aduc articolul săptămânal care reunește evenimentele din această perioadă. Chiar dacă a venit toamna și timpul se răcește, avem în continuare motive de ieșit din casă. 

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de România, Teatru 3G aduce în fața publicului o piesă istorică despre primul român care a realizat unirea Țării Românești, Moldovei și Ardealului. O poveste despre viața și moartea unui erou, dar și o poveste despre natura puterii. (vezi mai mult) 

A 7-a ediție a Săptămânii mobilității va avea loc la Tîrgu-Mureș în perioada 16-28 septembrie. Acțiunea va fi deschisă de evenimentul Critical Mass – marșul bicicliștilor, acțiunea de strângere de fonduri ”Pedalează pentru un scop bun!”, pentru Fondul Științescu. (vezi detalii) 

În seria a V-a, MSE Tg.Mureș va primi, pe stadionul “Trans-Sil”, vizita formației brașovene AFC Hărman, Avântul Reghin va juca, tot pe teren propriu, cu FK Miercurea Ciuc, iar CS Iernut va întâlni, în deplasare, pe AFC Odorheiu Secuiesc. (află detalii) 

Festivalul de muzică rock Maris Fest a ajuns la cea de-a patra ediție. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 9 septembrie pe strada Insulei din Tîrgu-Mureș și este o îmbinare de concerte, concursuri, expoziții și acțiuni sociale. (citește mai mult) 

Cine se apropie? Ce se apropie? Da, ați ghicit. E Medifun, festivalul care însuflețește orașul nostru. “Fun is the name, fun is the game. Your entertainment is our aim! Get your stuff off the shelf. And go #FunYourSelf!” (vezi detalii) 

Mulțumim că ați fost și astăzi alături de noi. Așteptăm comentariile voastre și sperăm că veți găsi motive pentru a vă distra cel puțin la unul din evenimentele de mai sus. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau