thumb_350_cxtis_wizz-air-a320-mla-rf.jpg

Start pentru o nouă săptămână de știri și noutăți pe mures.ro. Suntem gata să vă aducem și în următoarele zile cele mai bune titluri din județ. Hai să vedem cum arată selecția de astăzi.

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului TEROARE de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian MARINESCU, în regia lui Bobi PRICOP, scenografia Nikola TOROMANOV. (vezi mai mult) 

La nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș, în cursul lunii august 2018, au fost efectuate 36 de acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă. (vezi detalii) 

Wizz Air, liderul pieţei locale de transport aerian, cu 6,8 milioane de pasageri transportaţi din şi spre România, nu va mai opera în sezonul de iarnă cinci rute, patru cu plecare din Bucureşti şi una din Cluj-Napoca, şi va suspenda trei rute, inclusiv cea Cluj-Napoca- Bucureşti. (citește mai mult) 

Angajații Penitenciarului Tg Mureș vor protesta miercuri. Astfel, între orele 13,00 – 15,00, va avea loc un pichet în fața Penitenciarului organizat de sindicatul Unirea, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacție. (află mai mult) 

Primul raport al Consiliului Elevilor a fost publicat pe site-ul propriu și reprezintă o analiză a școlilor mureșene, realizată în urma unui sondaj la care au participat peste 250 de elevi din învățământul gimnazial, liceal și special din județ. (vezi mai mult) 

La începutul anului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș a solicitat Consiliului Județean un buget de 220 de milioane de lei, din care s-a aprobat 160 de milioane. (citește știrea) 

Am ajuns la finalul acestei zile și sperăm că selecția făcută de noi este una utilă și informativă pentru voi. Nu uitați să urmăriți în continuare site-ul și pagina noastră de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau