thumb_350_x1bkb_Cupa-Adial-1-800x465.jpg

Ziua de azi ne aduce de unul dintre cele mai triste momente din istoria Statelor Unite, atactul terorist de la Turnurile Gemene. Ne-am uitat peste presa locală și am făcut o nouă selecție de știri. Iată care sunt acestea.

Elevii români au obţinut patru medalii – trei de argint şi una de bronz – la a XXX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică (IOI 2018), care s-a desfăşurat, în perioada 1 – 8 septembrie, la Tsukuba (Japonia). (vezi mai mult) 

1.376 de motocicliști, 10 țări participante la parada moto, 2 scene, 10 hectare de teren dedicate festivalului, 30.000 de participanți, 200 de oameni implicați în organizare, peste 600 de bilete vândute pentru Mihăiță. (citește știrea) 

Permisul de armă are o valabilitate de 5 ani, termen care se calculează de la data eliberării sau, după caz, de la data ultimei prelungiri, exceptând perioada de suspendare. (află mai mult) 

Primăria Târgu Mureş a redeschis Bazinul Olimpic aflat în incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Tg.Mureș, Cosmin Blaga, a afirmat că s-au realizat investiţii de peste 70.000 de lei în igienizare şi dotări. (citește mai mult) 

Programul Rechizite şcolare a fost lansat în anul 2002, în scopul stimulării prezenței la școală. Acesta se adresează elevilor din învăţământul de stat, primar şi gimnazial, cursuri de zi. (vezi știrea) 

Sala Sporturilor din Tg. Murteș va găzdui, sâmbătă, 15 septembrie, cea de-a 8-a ediție a Cupei „TT Concept Adial” la tenis de masă. Competiția va începe la ora 9.30 și va cuprinde întreceri la două categorii, Open și Amatori. (află detalii) 

Mulțumim pentru că ați vizitat site-ul nostru și ați citit știrile de astăzi. Cum vi s-a părut selecția noastră? Sperăm că a fost una utilă. Să aveți o seară exelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau