thumb_350_3au1z_games.jpg

Într-o zi așa frumoasă de joi nu putea lipsi Sinteza 2.0, articolul care apare în fiecare săptămână pe mures.ro și care reunește propunerile de evenimente din această perioadă. Așadar, trecem la treabă? 

Cenaclul Flacăra revine la Târgu Mureş sub genericul “Au fost o dată în Cenaclu”, la 45 de ani de la apariţia sa în perioada comunistă şi la 33 de ani de la interzicerea manifestării. (vezi detalii) 

Trupa GUGA Junior a Teatrului Național Târgu-Mureș joacă din nou spectacolul OFFLINE, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului). (află mai mult) 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 15 septembrie 2018. (vezi mai mult) 

Salonul de Carte Bookfest revine la Tîrgu Mureș de pe 20 și până pe 23 septembrie cu unii dintre cei mai renumiți autori și cele mai bune prețuri la cărțile anului 2018. (află mai mult) 

„Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare și unica Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia a fost semnată de inegalabilul maestru Radu Beligan. (citește detalii) 

Misiunea este simplă. Învinge-i pe ceilalți hackeri, devino campionul național Hack Trick și fă-ți bagajele pentru Essen Spiel! Ludicus Games te invită să susții campionii locali în finala națională Hack Trick! (vezi mai mult) 

Treaba e destul de simplă, am ajuns la final de zi și suntem gata să înfruntăm ultima zi lucrătoare din această săptămână. Hai noroc! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau