thumb_350_75pip_caini.jpg

Am așteptat de ceva timp acest moment. Mai exact, de vreo cinci zile. Oameni buni, e timpul să dăm startul oficial al weekendului. Enjoy it, împreună cu Sinteza Zilei. 

Din cele 300 de rase de câini recunoscute la nivel mondial, circa 200 vor fi reprezentate la cele două expoziţii internaţionale “Dracula Dog Show” şi “Transilvania Dog Show”, care vor avea loc la Târgu Mureş, sâmbătă şi duminică, sub egida Federaţiei Chinologice Internaţionale, care întrunesc în acest an un număr record de participanţi. (vezi mai mult) 

Aproape 200 de cazuri de meningite şi meningo-encefalite provocate de infecţia cu virusul West Nile au fost înregistrate din 2 mai până în această săptămână, informează Ministerul Sănătăţii (MS). (citește știrea) 

Una dintre surprizele din acest de an de la #BalulPalatului este soprana Apollonia Egyed. Originară din Tîrgu Mureș, Apollonia Egyed face parte acum din corpul de artiști ai Operei Maghiare din Cluj Napoca și vine la #BalulPalatului pentru a interpreta într-o manieră deosebită arii de operă în acompaniamentul live al Filarmonicii Tîrgu Mureș. (află mai mult) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține miercuri 19 septembrie 2018, de la ora 19.30, la Sala Mică o nouă reprezentație stagională a spectacolului SOȚ DE VÂNZARE de Mihail Zadornov, în traducerea lui Ion Vântu. (vezi detalii) 

Echipa Outdoor Experience din Tîrgu-Mureș organizează un eveniment inedit mâine, în cadrul Săptămânii Mobilității Europene, la care sunt invitați să participe toți cei care iubesc natura și mișcarea. (citește mai mult) 

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, s-a prezentat azi la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august. (vezi mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei săptămâni și nu o putem încheia fără niște mulțumiri pentru faptul că sunteți alături de noi. Distracție plăcută! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau