thumb_350_g7u7y_parcind.jpeg

Salutare, oameni faini. Cum vă găsește mijlocul de săptămână? Noi avem energie pozitivă, ne facem treaba și stăm cu ochii pe presa mureșeană. Ne-am uitat și azi la ceea ce s-a întâmplat, iar mai jos veți vedea lista cu cele mai bune titluri. 

După reluarea curselor Tg. Mureș – Londra, care au o frecvență săptămânală de de 4 zboruri dus-întors, compania Wizz Air începe zborurile spre Budapesta. Președintele Consiliului de Administrație al Aerportului ”Transilvania”, Peti Andras, a explicat că orarul curselor spre capitala Ungariei se va modifica din 27 octombrie. (află mai mult) 

Soarta singurului parc industrial din judeţul Mureş, cu o suprafaţă de 40 de hectare, pare pecetluită. Dezvoltarea pe orizontală prin investițiii de mare calibru nu mai poate avea loc, din lipsă de spațiu. (citește știrea) 

Poliția Mureș a deschis un dosar penal pentru două infracțiuni în cazul exploziei de la școala din Voiniceni, a declarat pentru Radio Tîrgu-Mureș purtătorul de cuvânt al IJP Mureș, insp. de poliție Emanuela Rugină. (află mai mult) 

Pugiliști de la 10 cluburi din țară și din Republica Moldova vor participa, joi, la Cupa Municipiului Tg.Mureș, competiție ajunsă la cea de-a 12-a ediție. Gala, organizată de clubul Ring Box, în colaborare cu Primăria Tg.Mureș, Consiliul Județean Mureș și Direcția Județeană de Sport și Tineret Mureș, se va desfășura la Teatrul de Vară, începând cu ora 17.00, intrarea spectatorilor fiind liberă. (vezi materialul) 

Guvernul a stabilit prin ordonanţa de urgenţă că referendumul pentru revizuirea Constituţiei în sensul schimbării definiţiei familiei va avea loc pe parcursul a două zile, sâmbătă, 6 şi duminică, 7 octombrie. (vezi detalii) 

Pesta porcină s-a răspândit, până la data de 19 septembrie, în 227 de localități din 13 județe, cu un număr de 927 de focare, dintre care 11 în exploatații comerciale și 62 de cazuri la mistreți. (vezi articolul) 

Finalul de zi a venit foarte repede și așteptăm cu nerăbdare ziua de mâine. Așteptăm reacțiile voastre pe pagina noastră de Facebook. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau