thumb_350_1p2mx_baloane.jpg

Suntem gata să întâmpinăm ziua de vineri, însă știm cu toții că joi apare pe mures.ro Sinteza 2.0, lista de evenimente care au loc în următoarea perioadă. Se simte că a venit toamna, pentru că a scăzut numărul manifestărilor în aer liber. Hai să începem! 

Directorul executiv al Asociaţiei Editorilor din România, Mihai Mitrică, a anunţat, joi, în deschiderea celei de-a cincea ediţii a Salonului de Carte Bookfest Târgu Mureş, că în premieră naţională această manifestare lansează un colţ al autorilor locali pentru stimularea cărţilor româneşti, întrucât piaţa de carte din România trăieşte prea mult din traduceri. (vezi detalii) 

Primăria municipiului Tîrgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Tîrgu Mureş, la manifestarea „1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”. (află mai mult) 

În data de 23 septembrie 2018, începând cu ora 9,30, în incinta Sfintei Mănăstiri Sărmaşu, jud Mureş, se vor desfăşura un şir de manifestări prilejuite de sărbătorirea CENTENARULUI MARII UNIRI. (vezi mai mult) 

Aşa cum suntem deja obişnuiţi, parada are loc la Câmpul Cetăţii, iar organizatorii ne aşteaptă în număr cât mai mare. Activitățile vor începe vineri, 28 septembrie 2018 și se vor încheia duminică, 30 septembrie 2018. (află detalii) 

În urmă cu doi ani și jumătate Muzeul şi Atelierul de Prezentare Petry organiza pentru prima dată târgul Local Farmers’ Market cu participarea a doar 10 producători. Scopul principal al târgului organizat lunar era să ajute producătorii locali în promovarea și comercializarea produselor și să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale. (vezi mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei zile și vă mulțumim că sunteți cu noi. Puteți să ne recomandați diverse evenimente din județ care merită să fie promovate. Cheers! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau