thumb_350_83t46_pompieri.jpg

Săptămâna acesta aduce, în primul rând, toamna. Credem că asta e principala știre și singurul care ar fi încântat de ea ar fi Bacovia, cel mai probabil. Lăsând gluma la o parte, dăm startul unei noi Sinteze. 

În perioada 19-21 septembrie lotul reprezentativ al I.S.U. Mureș a participat la a şaptea ediție a CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE DESCARCERARE ȘI ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT. (vezi mai mult) 

Primăria municipiului Tîrgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Tîrgu Mureş, la manifestarea „1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”. (citește știrea) 

Lucrările se desfășoară conform graficului pe pasajul de la Sânpaul, de pe DN15, în județul Mureș. Echipele constructorului lucrează la aplicarea stratului de hidroizolație, iar luni și marți se vor așterne primele două straturi de asfalt. (citește știrea) 

Guvernul a adoptat săptămâna trecută o hotărâre prin care s-au finalizat procedurile juridice de comasare a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (UMF) cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș (UPM). (vezi materialul) 

Vești bune pentru românii care vor să adopte un copil. De astăzi intră în vigoare noua lege a adopțiilor care vine cu proceduri mai rapide și simplificate. În plus, vor fi acordate stimulente financiare substanțiale. (află mai mult) 

Prima ninsoare din această toamnă la Bâlea Lac a fost înregistrată, în această după-amiază. Meteorologii spun că, în cursul nopţii următoare, lapoviţa şi ninsoarea vor fi chiar mai abundente. (vezi detalii) 

Cu gândul la zilele faine din vara lui 2018, cu gândul la concedii și la seri călduroase, vă dorim să vă bucurați de acestă perioadă. Atât cât se poate. Seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau