thumb_350_9i99u_scoala.jpg

Hello, people! Cum a fost ziua voastră? Ați scos hainele groase de prin dulapuri? Noi ne-am pregătit cu Sinteza Zilei de marți și vă spunem că sunt câteva noutăți în presa locală. Sunteți curioși? 

Școala gimnazială Europa a beneficiat de lucrări de reparații și extindere a grupului sanitar etaj 1 și reparații la sălile de clasă. La momentul actual se lucrează la termoizolație pentru a crește confortul termic al clădirii, precum și la fațada exterioară pentru un plus de efect vizual. (vezi detalii) 

Medifun este cel mai mare festival național studențesc, derulat timp de 5 zile după un concept unic în ţară, care întruneşte atât evenimente culturale, sportive şi caritabile sub forma unei competiţii inedite, cât şi un festival de muzică. (vezi programul) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului NAVIGATORUL de Conor McPherson, traducerea Bogdan BUDEȘ, în regia lui Cristi JUNCU, scenografia Cosmin ARDELEANU. (află mai mult) 

De luna viitoare, 465 de mureșeni cu grad accentuat sau grav de handicap, vor beneficia de un spor de 15%, potrivit unei Hotărâri de Guvern de săptămâna trecută. Aceștia sunt angajați și reprezintă 2,8% din totalul persoanelor cu dizabilități din județul Mureș. (vezi detalii) 

Competiția de alergare organizată de Asociația copiilor și tinerilor diabetici va începe duminică, 30 septembrie, la Platoul Cornești din Tg.Mureș și va consta în 4 probe diferite, între care una inedită. (citește mai mult) 

Am ajuns la finalul zilei acesteia și așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. Nu uitați că așteptăm propunerile voastre în legătură cu orice lucru interesant care se petrece prin județ. Cheers! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau