thumb_350_bql7t_alergare.jpg

E vineri, da, am așteptat de mult să spunem asta. Cum a fost săptămâna voastră? O puteți descrie într-o singură frază? Hai să trecem la treabă pentru că ne pregătim de relaxare și voie bună! 

Participarea Teatrului Național Târgu-Mureș, cu cele două Companii ale sale (Liviu Rebreanu și Tompa Miklós), la Reuniunea Teatrelor Naționale de la Chișinău, reprezintă o imensă oportunitate de a fi împreună prin teatru, la un eveniment cultural ce reunește cele mai importante instituții de profil din România și Republica Moldova. (află mai mult) 

Senegalezul Ousmane N'Doye a ajuns la 40 de ani, dar nu vrea să renunțe la fotbal. Mijlocașul tocmai a semnat cu echipa de liga a patra CSM Târgu Mureș. (află mai mult) 

Salvaspeo Mureş a intervenit pentru căutarea şi salvarea mai multor echipaje de baloane cu aer cald care au aterizat intr-o zonă greu accesibila din munții Gurghiu . Echipajele din două baloane au trimis coordonatele geografice catre salvamontisti. (vezi continuarea) 

O aeronavă cu 120 de pasageri la bord care a ratat aterizarea, un incendiu izbucnit imediat după impact şi un colet suspect în parcarea pentru clienţi a fost scenariul celui mai amplu exerciţiu desfăşurat pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, în noaptea de joi spre vineri, conform autorităţilor locale. (citește știrea) 

Cei mai buni arhitecţi din ţară au desemnat, vineri, câştigătorul concursului internaţional „My City – concurs de soluţii: urbanism, arhitectură, peisagistică”, pentru remodelarea centrului municipiului. (află mai mult) 

La Platoul Cornești din Tg.-Mureș se va desfășura duminică, 30 septembrie, ediția a 4-a a manifestării sportive „Ascotid Trail Race”, care urmărește asocierea dintre activitatea fizică și starea de sănătate, eveniment organizat de ASCOTID, adică Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici. (vezi mai mult) 

Nu putem decât să vă urăm un weekend excelent, sperăm că în județul Mureș se va păstra o vreme excelentă și ne vom reîntoarce luni cu forțe proaspete. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau