thumb_350_1omk2_mures-800x372.jpg

O zi grozavă de toamnă și prima din luna lui octombrie. Suneți curioși ce noutăți a adus? Azi vorbim despre mai multe subiecte și așteptăm să ne spuneți părerile voastre pe pagina de Facebook. Hai să începem! 

Perechile Dance Art –Clubul Sportiv Scolar Targu Mures, au participat în acest weekend la 2 competitii de mare anvergură, la Campionatul National de Clase al Romaniei si în Ucraina la Charphathian Euroregion Cup. (vezi detalii) 

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 23,00 sub Podul Mureș te așteaptă Omul cu șobolani, Subcarpați și Not So Common DJ! Vino sub pod,ia-ți o haină groasă și petrece sub pod până în zori! (vezi afișul) 

 Echipa feminină de baschet CSM Tîrgu Mureș a pierdut și cel de-al doilea meci susținut în compania formației CSM Târgoviște, în primul tur al Cupei României. Mureșencele au cedat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 60-85, după ce, în primul joc, disputat miercuri, la Târgoviște, pierduseră la o diferență de 47 de puncte (94-47). (vezi continuarea) 

Până săptămâna trecută, 16 echipe APIA au verificat, scriptic și pe teren, acuratețea datelor incluse de fermieri în cererea unică pentru subvenția pe suprafață. (vezi mai mult) 

În primele 7 luni ale anului, 310.000 turiști au vizitat județul Mureș, cu 20.000 mai mulți față de anul trecut, arată datele statistice. Durata medie a sejurului a fost de două nopți per turist, în schimb, rata de ocupare a locurilor de cazare a fost de doar 30%. (află detalii) 

Aproape 11.000 de studenți învață în acest an la noua universitate UMFST din Tîrgu-Mureș, realizată prin fuziunea universităților de Medicină și Farmacie și ”Petru Maior”. Aproape 70 de programe de studii și 1.300 de angajați are consorțiul universitar, doar în conducerea acestuia fiind 20 de cadre didactice. (află mai mult) 

S-a zis ziua noastră ca vântul și ca gândul. Sperăm că veți avea o săptămână reușită și sunteți gata de cea de-a doua lună a acestei toamne. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau