thumb_350_s6ukr_Cetatea-medievala-800x450.jpg

O zi grozavă pentru toți cei care au pornit de dimineață cu un vibe pozitiv spre birou sau orice alt loc de prin județ. Chiar așa, ziua ta cum a fost? Noi putem să îți spunem cum a fost 3 octombrie prin presa mureșeană. 

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș informează cititorii că începând cu anul universitar 2018-2019, accesul la spațiile de studiu din cadrul Bibliotecii UMFST s-a extins. (vezi mai mult) 

În perioada 4-7 octombrie la Târgu Mureș se desfășoară Festivalul Vinului și Artei Meșteșugărești în cadrul Zilelor Culturale Târgumureșene. Mai multe trupe cunoscute vor concerta cu acest prilej la Târgu Mureș. (află detalii) 

48 de scurtmetraje vor concura pentru marele premiu la cea de-a 26-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Scurt-metraj Alter-Native, care va avea loc în perioada 7-11 noiembrie la Palatul Culturii din Tîrgu-Mureş. (citește știrea) 

La Târgu Mureş începe, miercuri, un Târg de Arte şi Meserii, în cadrul căruia elevii şi profesorii au ocazia să afle ofertele educaţionale şi cele de pe piaţa forţei de muncă. (vezi mai mult) 

Vaccinurile tetravalent și diftero-tetanic lipsesc din stocurile Direcției de Sănătate Publică Mureș de la începutul verii, astfel că nu au putut fi vaccinați copiii de 6 ani, respectiv 14 ani nici la începutul anului școlar. (citește materialul) 

Peste 700 de studenți străini la UMFST Tîrgu Mureș. Circa 150 dintre ei sunt studenți în anul I la secția de limba engleză. Majoritatea studenților străini provin din Europa, pe primul loc fiind Germania, cu 256 de studenți, urmată de Italia, cu peste 100 de studenți, Suedia, Austria, și alte state. (vezi mai mult) 

Ne bucurăm că am putut fi gazdele voastre și astăzi. Sperăm că informațiile selectate de noi din presa locală au fost unele utile pentru voi. Așteptăm orice opinie sau propunere de știre pe pagina naostră de Facebook. Noroc! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau