thumb_350_m05vt_locuri munca.jpg

Salutare, dragi mureșeni! E joi, s-a dat startul sărbătorii vinului în orașul nostru, astfel că indiferent de gusturi veți găsi cel puțin o activitate pentru a vă ocupa weekendul. Până la finalul de săptămână, avem niște știri. 

Consiliul Permananent Regional (CPR) al UDMR Mureș analizând activitatea viceprimarului în cadrul ședinței din 4 octombrie solicită demisia acestuia. (vezi mai mult) 

Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Mureș vă invită la a doisprezecea ediție a evenimentului de tradiție Festivalul Național al Fanfarelor Școlare ”Pe Ritmuri de Fanfară”, la care vor participa peste 170 de elevi din întreaga țară. (citește știrea) 

Miercuri, 3 octombrie, de la ora 17.00, iubitorii sportului târgumureșean au avut ocazia să cunoască loturile secțiilor Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș. (află detalii) 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie 2018, începând cu ora 9,00, la Tîrgu Mureş, Reghin, Târnăveni, Sighișoara și Luduș. (vezi mai mult) 

Gărzile făcute de medicii de familie la centrele de permanenţă vor fi plătite până la sfârşitul acestei săptămâni – a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. CNAS afirmă că, potrivit alocării bugetare, finanţarea pentru aceste centre nu ajungea decât pentru patru luni. Ulterior au fost suplimentate fondurile şi pot fi făcute plăţile restante. (vezi știrea) 

Antreprenorii care vor să-și deschidă mici afaceri în București și județele Ilfov și Cluj, cu fonduri nerambursabile, vor fi depunctați puternic în programul Start-Up Nation 2018, fiind aproape sigur excluși de la finanțarea de maximum 200.000 de lei de la stat, dacă modificările propuse de Ministerul pentru Mediul de Afaceri vor fi aplicate. (află mai mult) 

Acestea au fost știrile din 4 octombrie și nu uitați că puteți deja să începeți pregătirile de weekend. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau