thumb_350_m9zxe_harry-tavitian-concert.jpg

Cum ar zice Răzvan Exarhu la Rock FM, s-a făcut la loc vineri, oameni buni și ne-am bucurat de un soare de primăvară. Da, a fost frumos la Tîrgu-Mureș și ne pregătim pentru un weekend plin de evenimente, plus un Referendum la care putem alege să mergem sau să stăm acasă. 

O fermă din judeţul Mureş vrea să rupă tradiţia. Produce brânză cu praf de cărbune, alcool şi ardei iuţi, după reţetele inventate chiar de proprietar. Preţul de vânzare se apropie de cel al unor sortimente celebre fabricate în Franţa sau Italia. (vezi mai mult) 

Și în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă 06 și duminică 07 octombrie de la ora 17:00, Primăria Tîrgu Mureș organizează concerte de excepție ( intrarea este liberă) în Cetatea Medievală . “…cel mai important jazzman român contemporan…” cum scria International Herald Tribune pe 19 Oct 1990, îndrăgitul pianist Harry Tavitian, revine la Tîrgu Mureș cu un spectacol special. (vezi mai mult) 

Sărbătorită la 5 Octombrie, ziua a fost marcată azi prin numeroase evenimente care aduc în prim plan importanţa învăţământului şi a dascălilor, prin ceremonii de premiere a elevilor performanţi, concursuri şi manifestări artistice. (citește știrea) 

Serviciul Salvamont Salvaspeo Mureș a finalizat zilele trecute montarea a patru refugii montane în Parcul Național Călimani. Valoarea totală a investiției realizată de CJ Mureș este 80.000 de lei. (află detalii) 

VinArt Festival cuprinde atât Zilele Culturale târgumureșene, cât și Festivalul Vinului și Artei Meșteșugărești. Zeci de meșteri populari locali, din secuime, din Dobrogea, Moldova, Oltenia sau Banat se află pe parcursul întregii zile în centrul orașului. (află detalii) 

Deşi proprietarii care nu încheie o astfel de asigurare ar trebui amendaţi, acest lucru nu se întâmplă, afirmă reprezentanţii companiilor de asigurare împotriva dezastrelor naturale. (citește materialul) 

Chiar așa, voi mergeți la Referendum? Așteptăm răspunsurile și comentariile voastre pe pagina de Facebook. Să aveți un weekend excelent! 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau