thumb_350_lkaoc_medifun.jpg

Salutare, oameni buni! Dăm startul acestei săptămâni cu multă voie bună. Avem subiecte multe și diverse pe lista știrilor de luni, dar cel mai simplu este ca voi să faceți o trecere peste titluri. 

Liga Studenților din Târgu Mureș organizează, în perioada 10-14 octombrie 2018, ediția cu numărul 18 a festivalului cultural, artistic și sportiv Medifun, care se va desfășura pe malul râului Mureș (zona complexului Weekend). (află mai mult) 

În perioada 12-14 octombrie, va avea loc, la Tîrgu Mureș, pe Bulevardul Cetății, cea de-a patra ediție a Târgului Cetății. TARGUL CETATII adună împreună peste 70 de producători și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brasov, Cluj și Bacău. (citește știrea) 

După Covasna (8,50%), Harghita (11,12%), Tulcea (14,09%), Constanța (14,47), Satu Mare (14,89%), și Sibiu (14,96%), județul Mureș a încheiat scrutinul de două zile la Referendumul pentru redefinirea familiei, pe locul 7 , cu o prezență la urne de doar 15,70%. (vezi mai mult) 

Echipa antrenată de Mihaela Evi și Daniel Pop a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 36-30 (15-17), formația ACS Crișul Chișineu Criș, înregistrând a 4-a victorie consecutivă în Divizia A de handbal feminin, seria D. (vezi detalii) 

Liviu Dragnea a acționat în instanță ÎCCJ și Colegiul de conducere al instituției împotriva hotărârii privind constituirea completelor de judecată. Dosarul a fost înregistrat pe 5 octombrie la Secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, potrivit Mediafax.  (citește materialul) 

Peste 91% dintre persoanele care au participat la referendumul invalidat pentru căsătoria dintre un barbat si o femeie au votat Da, potrivit rezultatelor parțiale după centralizarea a 99,8% din voturile exprimate, arată cele mai recente date comunicate de Biroul Electoral Central. (vezi articolul) 

Ați fost alături de noi în prima zi a acestei săptămâni și vă mulțumim pentru acest lucru. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook și ne recitim mâine la Sinteza Zilei. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau