thumb_350_wnfmh_bazin.jpg

Hai că ne bucurăm de niște zile superbe, iar în ceea ce privește știrile nu avem de ce să ne plângem. Am adunat o nouă listă cu titlurile zilei și abia așteptăm să le citiți. Hai să începem. 

Începând de astăzi, peste 600 de elevi din Tîrgu Mureș, parte a seriei I, vor beneficia de aceste cursuri gratuite de înot timp de trei luni de zile. Bineînțeles, după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide, dacă copiii doresc sau nu să facă performanță. Primăria Tîrgu Mureș pune la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. (vezi detalii) 

Doi războinici daci ajung în prezent şi descoperă o Românie care îi pune pe gânduri. Intriga filmului regizat de Andrei Bărbat îi poartă pe protagonişti într-o călătorie plină de adrenalină, la finalul căreia soarta României va fi schimbată pe veci. (vezi articolul) 

Balul Palatului, care acum se pregătește pentru cea de-a doua ediție, își propune să îmbine armonios arhitectura, muzica, dansul și caritatea și să scoată în prim plan omul, făuritorul lor prin trudă, talent și inspirație. (citește știrea) 

Municipiul Sighișoara va organiza, în perioada 13-14 octombrie, Festivalul Internațional al Sașilor Transilvăneni, cu tema SAȘII LA CENTENAR. (află detalii) 

Potrivit unui comunicat din partea reprezentantului Stației CFR Tg.Mureș, trenul IR 1646 Tg.Mureș-București va pleca din stația CFR Tg.Mureș la ora 12,56 în loc de 13,36. (vezi mai mult) 

Compania de prelucrare a lemnului a solicitat actualizarea autorizației integrate de mediu pentru Fabrica de PAL și Fabrica Doorskin, iar procedura spune că trebuie să aibă loc și o dezbatere publică pentru informarea cetățenilor. (citește știrea) 

Sperăm că știrile de astăzi vă sunt utile și că veți reveni și mâine pe mures.ro. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau