thumb_350_t0ycv_tren.jpg

Voi cum ați descrie ziua voastră? A fost una reușită? Ați reușit să faceți ceea ce v-ați propus? Noi am făcut o nouă listă a știrilor din județ, însă ziua de azi pare destul de slabă la capitolul Noutăți. 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă premieră la Sala Mare. Este vorba de spectacolul NAVIGATORUL de Conor MCPHERSON, traducerea Bogdan BUDEȘ, în regia lui Cristi JUNCU, scenografia Cosmin ARDELEANU, mișcarea scenică Attila BORDÁS. (vezi detalii) 

Coborât parcă dintr-o poveste cu pitici, în încercarea de a “împrieteni” civilizația cu sălbaticia, însă fără să le deranjeze nici pe una, nici pe cealaltă, trenulețul de la Platoul Cornești, își schimbă programul. (citește știrea) 

Ziua produselor agroalimentare sărbătorită cu peste 70 de producători mureșeni în centrul Tîrgu Mureș. Evenimentul, organizat de Direcția Agricolă Mureș în colaborare cu Prefectura, Consiliul Județean și Primăria Tîrgu-Mureș, a ajuns la a doua ediție. (vezi detalii) 

Reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine din Tîrgu-Mureș spun că toamna aceasta este una atipică în ceea ce privește donarea de sânge. Numărul donatorilor a scăzut dramatic, aparent fără nici un motiv, astfel că în unele situații se solicită sânge din județele de unde provin pacienții, centrul medical din Tîrgu-Mureș fiind un mare consumator de sânge și produse sanguine. (vezi detalii) 

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice este organizată pentru prima dată pe 13 octombrie, pentru a promova colectarea selectivă a echipamentelor electrice și electronice din întreaga lume. Scopul evenimentului este de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja consumatorii să facă acest gest responsabil. (află mai mult) 

Punem punct acestei zile și așteptăm să se facă la loc weekend pentru că ne dorim să profităm de vremea superbă. Să fiți sănătoși! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau