thumb_350_u4wex_transilvania-motor-ring-.jpg

Oameni buni, n-a durat foarte mult așteptarea și suntem din nou la început de weekend. Cum a fost săptămâna voastră? Noi vă spunem că prin județ am avut zile normale, fără știri care să ne scoată din fluxul cotidian obișnuit. 

Teatru: Premiera spectacolului realizat în urma concursului organizat pentru tineri regizori de către Compania Tompa Miklós. Mădălin Hîncu este câștigătorul concursului pentru tineri regizori, organizat în stagiunea 2018/2019 de Teatrul Național Târgu-Mureș. (află mai mult) 

În zilele de 13 și 14 Octombrie 2018 Transilvania Motor Ring va găzdui ultima cursă din sezonul ROTAC- Romanian Time Attack Challenge, prima competiție privată de Time Attack adresată piloților amatori. (citește știrea) 

În perioada 12-14 octombrie, va avea loc, la Tîrgu Mureș, pe Bulevardul Cetății, cea de-a patra ediție a Târgului Cetății. TARGUL CETATII adună împreună peste 70 de producători și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brasov, Cluj și Bacău. Timp de trei zile, aceștia îi așteaptă pe tîrgumureșeni cu cele mai variate produse. (află detalii) 

Primăria municipiului aduce la cunoştinţa conducătorilor auto că timp de două zile, sâmbătă 13 şi duminică 14 octombrie 2018, circulaţia autovehiculelor în Piaţa Trandafirilor şi Piaţa Victoriei va fi restricţionată. (citește anunțul) 

Eroii căzuți în bătălia de la Oarba de Mureș vor fi comemorați duminică, începând cu ora 9. Ziua dedicată lor va începe cu Sfânta Liturghie la bisericile parohiale din Sfântu Gheorghe și Sângeorgiu de Mureș. (vezi mai mult) 

Rotary Téka Club şi Muzeul Judeţean Mureș inaugurează prima hartă tridimensională pentru nevăzători în curtea Cetăţii Medievale, la intrarea în clădirea muzeului. Macheta turnată în bronz, dotată cu inscripţionare Braille, este opera sculptorului Berze Imre din Odorheiu Secuiesc, şi serveşte în special la orientarea mai bună a turistilor şi vizitatorilor nevăzători. (citește materialul) 

Gata cu știrile și noutățile pe această sptămână. Lăsăm toate lucrurile la birou și ne pregătim să fugim la mare...nu, era o glumă, rămânem prin zonă. Weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau