thumb_350_oskc4_sighisoara.jpg

Mijloc de lună octombrie cu vreme bună și o nouă săptămână plină de provocări, dar și de știri. Dăm startul Sintezei pe mures.ro și așteptăm comentariile voastre în legătură cu subiectele de azi. 

Zeci de angajați ai SCJU Tîrgu-Mureș, martori la înființarea unității medicale. Este vorba de 85 de persoane din diferite sectoare de activitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tîrgu-Mureș care încă își desfășoară activitatea după 35 de ani de la înființarea unității. (vezi detalii) 

Jumătate din tronsonul Câmpia Turzii-Tg. Mureș va fi gata anul acesta. Este estimarea directorului Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea, care a precizat, pentru RTM, că cei 46 de km ai Autostrăzii între Câmpia Turzii și Tg. Mureș sunt împărțiți în patru tronsoane, lucrate de tot atâția constructori. (citește știrea) 

La Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant din Tîrgu Mureș a avut loc ieri al patrulea transplant de cord de anul acesta. Beneficiarul procedurii rare în medicina românească este un bărbat în vârstă de 38 de ani din județul Arad, aflat la limita supraviețuirii, care a primit a doua șansă la viață după o intervenție chirurgicală care a durat circa 9 ore. (vezi articolul) 

Municipiul Sighișoara și German Quality Entertainment au organizat în zilele de 13 și 14 octombrie la Sighsioara prima editie a Festivalul Internațional al Sașilor Transilvaneni. (vezi materialul) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță prima reprezentație stagională a spectacolului DOMNUL URMUZ SCRIE PAGINI BIZARE, scenariul, coloana sonoră și regia Gavriil Pinte, scenografia Roxana Ionescu. (citește știrea) 

Companii din cele mai variate domenii vor participa la Târgul de Cariere Tîrgu Mureș pe 16 octombrie în foaierul Teatrului Național. Cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu și avansat. (află mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei zile și sperăm că ați apreciat selecția făcută de noi pentru astăzi. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau