thumb_350_mmzjp_Invictus.jpg

Cum a decurs ziua voastră de marți? V-aâi întâlnit cu cele 3 ceasuri rele? Noi am avut o zi plină, la finalul căreia adunăm știrile din județ. Ne uităm în presa locală și vedem cine și despre ce a mai scris. 

Peste 1.000 de locuri de muncă și-au căutat astăzi ocupanți, la Tîrgu-Mureș. Ele au fost puse la dispoziția doritorilor la cea de-a 16-ediție a Târgului de cariere, desfășurat dimineață la Teatrul Național. Peste 30 de companii și organizații au venit cu oferte și propuneri, care au căutat inclusiv angajați cu studii superioare și vechime în meserie. (vezi detalii) 

12 mari orașe din țară, unde Radio România are studiouri regionale, între acestea și Tîrgu-Mureș, găzduiesc expoziția România 100 – Eu aleg România. Sub acest titlu, Radio România propune publicului 100 de momente esențiale din istoria românilor. Este mărturia felului în care prestigioasa instituție publică mass-media cinstește Centenarul Marii Unirii. (află detalii) 

Târgoviște a găzduit, zilele trecute, întrecerile celei de-a doua etape a Campionatului Național de lupte, pe echipe, rezervat cadeților. Cluburile Sportive Școlare din Tg.Mureș și Odorheiu Secuiesc au făcut echipă comună, reușind, în urma rezultatelor obținute de sportivii celor două grupări, să cucerească titlul național. (citește știrea) 

SmartDreamers, o companie de recrutare fondată de trei tineri din Târgu Mureș, a atras o nouă finanțare, de 1,2 milioane euro, bani ce vor fi folosiți pentru extinderea operațiunilor la nivel global. (vezi detalii) 

Azi se împlinesc 40 de ani de când teatrul din Târgu-Mureș a primit denumirea de „Teatrul Național Târgu-Mureș”. Cu această ocazie, directorii artistici ai celor două companii au fost întrebați ce înseamnă Teatrul Național pentru ei. (vezi articolul) 

Ştafeta Invictus România va ajunge la Tîrgu Mureş în data de 22 octombrie 2018, la ora 13, 00, ocazie cu care va fi primită, în faţa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, de către prefectul Mircea Duşa. (vezi detalii) 

Atât cu știrile pe astăzi și că mulțumim sunteți alături de noi în fiecare zi. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau