thumb_350_te3d6_primarie.jpg

E 17 octombrie, am trecut deja de mijlocul acestei luni și e o nouă zi în care ne-am uitat peste știrile din presa locală. Am făcut o selecție și ne bucură tare mult să vă putem prezenta cele mai bune titluri. 

În cadrul proiectului cultural “România 100 – Eu aleg România” al Societăţii Române de Radiodifuziune, Studioul Teritorial Radio Târgu Mureş a prezentat, miercuri, în Cetatea Medievală, expoziţia “Istoria românilor în 100 de momente esenţiale”, care cuprinde imagini ale momentelor relevante din istoria modernă a ţării. (vezi mai mult) 

Fundația United by Music România organizează concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități. Drept de participare la concurs au persoanele cu dizabilitate, dizabilitate definită prin legea 448/2006. (vezi articolul) 

Miercuri au fost premiate echipele de specialiști participanți ai concursului internaţional „My City – concurs de soluţii: urbanism, arhitectură, peisagistică”, pentru remodelarea centrului municipiului. (află mai mult) 

Dacă îți arzi miriștile, nu primești subvenție. Este avertismentul pe care APIA Mureș îl transmite agricultorilor care, dacă nu se conformează, riscă să piardă cel puțin 20 la sută din subvenția anuală, atât pe suprafață cultivată cât și pentru animalele pe care le cresc. (vezi detalii) 

Exerciţiul „Seism 2018″ a dat prilejul autorităţilor române să-şi testeze viteza de reacţie şi capacitatea de a interveni şi de a coopera în cazul unui cutremur puternic, consideră şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul de Interne, Raed Arafat. (vezi mai mult) 

La 35 de ani de la înființare, Spitalul de Urgență din Tîrgu-Mureș stă încă prost cu infrastructura. (vezi mai mult) 

Atât cu știrile pentru astăzi. Sperăm că selecția făcută de noi este una utilă și sunteți mai informați. Vă dorim o seară cât mai plăcută. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau