thumb_350_dwp5f_armata.jpg

Pe 18 octombrie suntem gata să vă aducem o nouă Sinteză, noi știri și noutăți de prin județ. A fost o zi interesantă și sperăm că una productivă pentru fiecare dintre voi. Sunteți gata să începem? 

Casa de Cultură a Studenților din Tg. Mureș organizează prima ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”, în perioada 26-28 octombrie 2018, la Sala de spectacole „Mihai Eminescu”. (află mai mult) 

Poliţiştii din Mureş au efectuat 87 de percheziții, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, în 11 județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat este de peste 2.000.000 de lei. (citește detalii) 

În aceste zile au sosit în judeţul Mureş jurnalişti şi bloggeri din Bucureşti cărora le-au fost prezentate obiectivele turistice ale judeţului, valorile noastre culturale şi gastronomia locală. Grupul a venit miercuri la Târgu Mureş unde au vizitat şi Consiliul Judeţean Mureş. (vezi mai mult) 

Ministerului Apărării Naţionale desfăşoară până în 24 octombrie activități în școli în care li se vorbește elevilor despre semnificaţia Zilei de 25 octombrie, tipurile de misiuni executate de militari, dar și elemente care vizează cariera militară şi oferta educaţională a instituţiilor militare de învăţământ. (vezi programul) 

Se pregătește cel mai complex program din ultimii ani pentru întâmpinarea Sărbătorii Marii Uniri și Zilei Naționale a României. Cu prilejul aniversării centenarului tîrgumureșenii vor avea parte de un program multicultural de peste 12 ore. (află mai mult) 

Centrul medical din Tîrgu-Mureș este recunoscut pe plan național datorită performanțelor medicale și de cercetare din ultimii zeci de ani. O bună parte dintre personalitățile medicale locale încă sunt în viață și vor primi o recunoaștere oficială din partea Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș care aniversează, săptămâna aceasta, 35 de ani de la înființare. (vezi mai mult) 

Mulțumim pentru că sunteți alături de noi. Nu uitați că Sinteza Zilei vă aduce selecția știrilor pe care nu trebuie să le ratați. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau