thumb_350_bmpgt_invictus.jpg

Start Sintezei și știrilor din această săptămână. Să nu credeți că ne lăsăm speriați de vreme sau alte lucruri de prin județ. Ne ținem de lucru. Hai să începem. 

Freedom Blues Festival va avea loc la Târgu Mureş în zilele de 2 şi 3 noiembrie. Festivalul devenit deja o tradiţie la Târgu Mureş va fi găzduit de Jazz&Blues Club. (vezi mai mult) 

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează astăzi, 22 octombrie 2018, ora 17.00, dezbaterea „Provocări și oportunități pentru dezvoltarea comunității mureșene din perspectiva mediului universitar – studiu personalizat al Băncii Mondiale”, care va avea loc la Facultatea de Farmacie. (citește detalii) 

România avea, la 31 iulie 2018, un număr de 36 hoteluri clasificate la 5 stele şi 367 de hoteluri cu 4 stele, însă cele mai multe, respectiv 52,1%, sunt hotelurile încadrate la categoria 3 stele, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate luni. (vezi știrea) 

Ministerul Sănătății a achiziționat opt unități mobile, complet utilate și dotate, care vor fi utilizate în programul de screening pentru cancerul de col uterin. Acestea au ajuns la Iași, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Timișoara, Craiova și București. (citește articolul) 

Venită din Sighișoara, Ștafeta Veteranilor, formată din militari și civili, a fost întâmpinată de delegația din Tg.Mureș, după care grupurile reunite au străbătut circa o jumătate de km până la Prefectură, în fața statuii Lupoaicei. (vezi detalii) 

De mâine până vineri, inclusiv, vor avea loc modificări de orar în circulația unor trenuri din cauza lucrărilor de infrastructură ce au loc între stațiile Bodoc și Malnaș Băi, pe secția Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc. (vezi mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei zile. Cum vi s-au părut știrile? Noi ne pregătim de această săptămână cu mult drag și spor. Să aveți o seară excelentă! 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau