thumb_350_6tjq2_aeroport.jpg

A venit și finalul de săptămână, așa că ne pregătim pentru multe activități interesante. Înainte de a închide device-urile și a părăsi biroul, am făcut o listă cu titlurile zilei. Hai să le vedem! 

”Eu sunt cetățean UE!”, este o afirmație care vine însoțită de drepturi, obligații și beneficii europene. Implicit, ”Ce știi despre Uniunea Europeană?” poate fi întrebarea adresată tinerilor elevi europeni care participă în trimestrul IV la Caravana regională de informare privind Uniunea Europeană. (află mai mult) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație cu spectacolul IVANOV de A. P. Cehov în regia lui Claudiu Goga și scenografia Liei Dogaru. (vezi detalii) 

Toate femeile din judeţul Mureş, cu vârste între 25-64 de ani, indiferent de statutul de asigurate sau neasigurate, care NU au un diagnostic confirmat de cancer de col uterin, sunt invitate să participe la programul de testare gratuită şi depistare activă precoce a cancerului de col uterin. (află mai mult) 

Noile zboruri de pe Aeroportul ”Transilvania” Tîrgu-Mureș vor fi operate de Tarom și vor începe pe data de 22 noiembrie de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. (citește știrea) 

25 de elevi și studenți au participat astăzi la Teatrul Național din Tîrgu Mureș la un atelier de arta actorului susținut de actorul Nicu Mihoc. Evenimentul este inclus în proiectul „100 de ani în 100 de concerte” organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, co- finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii. (vezi mai mult) 

Finalul de săptămână e deja aici și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi. Să aveți un weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau