thumb_350_10mm8_primarie.jpeg

Dăm startul unei noi săptămâni cu Sinteza Zilei. Am făcut selecția obișnuită a știrilor de astăzi și vă mulțumim că sunteți alături de noi. Sperăm că ați avut un weekend excelent și vă bucurați în continuare de vremea frumoasă. 

Actiune de salvare luni după amiaza a unei persoane accidentate in muntii Gurghiu zona Sovata. A intervenit un echipaj de la Salvamont Mures impreuna cu SMURD Sovata. (află mai mult) 

Ziua de duminică, 4 noiembrie, va rămâne în istorie ca fiind cea mai caldă zi în Târgu Mureș și în mare parte din stațiile meteorologice din Ardeal. (vezi mai mult) 

Ultimul film al regizorului Nemeth Laszlo, “Sunset / Apus de soare”, propunerea Ungariei din acest an la Oscar, va rula și în cadrul festivalului de scurtmetraj Alter-Native de la Târgu Mureș, sâmbătă, 10 noiembrie 2018, începând de la ora 21. (citește articolul) 

Localitatea Onești, din județul Bacău, a găzduit, zilele trecute, întrecerile Campionatului Național de lupte, rezervat juniorilor mici. Printre participanți s-au numărat și sportivii de la CS Mureșul Tg.Mureș, care au cucerit cinci medalii, dintre care două de aur, una de argint și două de bronz. (vezi mai mult) 

O delegaţie din Coreea de Sud, s-a întâlnit, azi, la sediul Primăriei Tîrgu Mureş, cu reprezentanți ai Primăriei și ai CL Tîrgu Mureş, precum și cu membri ai conducerii SCJU Tîrgu Mureş și ai Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş. (vezi mai mult) 

Elevii din clasele a opta şi a douăsprezecea vor susţine examenele după acelaşi format ca în anul şcolar anterior. Este decizia finală luată de Minister, după ce propunerea ca elevii să susţină teste grilă a fost contestată de profesori, elevi şi părinţi. (citește știrea) 

Ziua de luni s-a terminat cu bine și vă mulțumim că sunteți prezenți pe mures.ro. Așteptăm propunerile voastre de știri și evenimente. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau