thumb_350_hdcvj_fotbal.jpg

Începem Sinteza de azi prin a ura La Mulți Ani tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui. Știrile sunt pregătite și așteptăm să vi le prezentăm. Asta, evident, în timp ce ne pregătim pentru weekend. 

Ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, dă asigurări că Autostrada Unirii Iaşi – Târgu Mureş se va realiza, fie din fonduri europene, din bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Teodorovici a subliniat că cel mai important este să fie pregătită documentaţia necesară pentru începerea lucrărilor. (vezi detalii) 

Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, a declarat joi într-o conferință de presă că există un interes mare al firmelor în vederea investirii în zonele Ungheni și Sânpaul și cu siguranță acestea se vor materializa în perioada următoare. (vezi mai mult) 

Mâine, 9 noiembrie 2018, de la ora 12.00 Muzeul Judeţean Mureş va organiza o conferinţă de presă privind tezaurul dacic de argint descoperit la Ernei. (vezi mai mult) 

Cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării programează, vineri, de la ora 14.00, primele partide din cea de-a 12-a etapă. În seria a V-a, MSE Tg.Mureș va primi vizita formației Unirea Dej, iar Avândul Reghin va juca, pe teren propriu, contra echipei secunde a clubului CFR Cluj. (citește mai mult) 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al Județului Mureș a finalizat controalele la unitățile de învățământ, solicitate de prefectul județului. Au fost verificate instalațiile de încălzire la 27 de unități școlare unde nu s-au găsit deficiențe majore. (vezi mai mult) 

Publicația de investigații RISE Project anunță joi că a primit o notificare de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în care i se solicită divulgarea surselor în cazul anchetei #TeleormanLeaks. (citește articolul) 

Așteptăm să vă spuneți părerea în legtură cu știrile de azi pe pagina noastră de Facebook. Mâine e ultima zi lucrătoare din această săptămână, iar asta înseamnă că vom veni și cu ultima Sinteză. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau