thumb_350_99tkt_Targul-de-turisn.jpg

Ultima Sinteză din această săptămână este pe mures.ro. Cum au fost zilele voastre la muncă? Sau poate unii dintre voi s-au relaxat în concedii? Oricum ar fi, cu toții suntem gata de weekend. 

Executivul a aprobat, în şedinţa de vineri, o ordonanţă de urgenţă care prevede acordarea acreditării temporare pentru 57 de unităţi care desfăşoară activităţi de donare, prelevare, conservare şi transplant al organelor, ţesuturilor şi celulelor de origine umană. (află mai mult) 

Prima ediție a conferinței studenților farmaciști „PharmacoFor” se desfășoară în perioada 8 – 10 noiembrie 2018, la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș. (citește știrea) 

Municipiul Sighișoara, alături de Asociația Visit Mureș Egyesulet va participa, în perioada 15-18 noiembrie 2018, la cea de-a XL-a ediție a Târgului de Turism al României. (află mai mult) 

O nouă rută aeriană va fi introdusă începând din vara anului 2019 cu plecare din Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș. Cei care doresc să-și petreacă concediul în Egipt vor avea la dispoziție un zbor charter către Hurghada. Cursele vor avea o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri în perioada 5 iunie -25 septembrie 2019. (află detalii) 

Lipsă de forță de muncă în Mureș. Problema nu se întâlnește doar la nivelul județului Mureș, ci în toată țara, din cauza valului de migrare a tinerilor, a declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc. (vezi mai mult) 

Un târgumureșean a făcut cea mai importantă descoperire arheologică din regiunea centrală a țării: a găsit în localitatea Ernei 64 de piese de argint și 3 de aur. Acestea reprezintă un tezaur dacic ce datează, cel mai probabil, de la jumătatea secolului I î.Hr. (citește materialul) 

Mulțumim că ați fost alături de noi și în această săptămână. Să aveți un weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau