thumb_350_o0s5h_drapel.jpg

E 12 noiembrie, ne apropiem cu viteză de mijlocul acestei luni și dăm startul unei noi Sinteze. Sperăm că v-ați distrat în weekend și că aveți energie pentru noi zile de lucru. Hai să vedem titlurile zilei. 

Răzvan Kovacs este din Icland, în apropiere de Band şi în 2016 reuşea să devină vicecampion european la juniori. De asemenea este campion național U23 şi vicecampion național seniori anul acesta. (vezi detalii) 

Comemorăm 100 de ani de la evenimentul major al anului 1918: desăvârșirea statului național roman, marți, 20 Noiembrie 2018 ora 19:00 la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, alături de actorul Dorel Vișan și violoncelistul Adrian Naidir, într-un spectacol extraordinar de poezie și muzică! (vezi detalii) 

Ansamblul Artistic Profesionist “Mureşul” din Târgu Mureş a anunţat pregătirea, în premieră, a unui spectacol de dansuri populare din toate regiunile ţării, care au fost reunite în anul 1918, pentru marcarea Centenarului Unirii. (vezi materialul) 

De vineri până duminică polițiștii au intervenit la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, fiind aplicate peste 550 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 216.500 de lei. (află detalii) 

Acordarea voucherelor de vacanţă a dus la diminuarea cu 30% a cererii familiilor, în special a celor cu copii, pentru destinaţiile exotice de Revelion, în favoarea celor autohtone, apreciază reprezentanţii unor tour-operatori. (citește materialul) 

Autoritățile locale au ales ca în acest an, al Centenarului, drapelul să fie înălțat pe clădirea Prefecturii, așa cum se ridică în mod normal un drapel pe catarg, de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații. Până acum el a mai fost arborat în ziua 1 Decembrie, dar într-un mod diferit. (află mai mult) 

Să aveți un final de zi deosebit și vă așteptăm pe mures.ro pentru noutăți și detalii legate de viața din județul Mureș. Seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau