thumb_350_1yeen_untold-2019-800x450.jpg

Mures.ro vă aduce Sinteza Zilei și la mijlocul acestei săptămâni, iar subiectele zilei sunt cât de cât interesante. Să sperăm că azi a fost o zi cu energie pentru voi. Hai să trecem la treabă! 

Cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Primăria Tîrgu Mureș vă invită la spectacolul extraordinar de poezie și muzică – Esențial România ! – cu actorul Dorel Vișan și violoncelistul Adrian Naidin, marți – 20 noiembrie 2018 ora 19:00 la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. (vezi detalii) 

”Implicațiile psihosociale ale diabetului zaharat asupra persoanelor afectate și asupra familiilor acestora” este tema simpozionului care s-a desfășurat astăzi în Amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgență Tîrgu-Mureș, cu ocazia Zilei Diabetului. (află mai mult) 

Vinerea neagră a reducerilor este așteptată cu ochii pe ceas de amatorii de chilipiruri. Cumpărătorii speră să pună mâna pe produsul la care visează tot anul, iar vânzătorii speră să își acopere pierderea din reducerile de preț, printr-o explozie a vânzărilor. (vezi detalii) 

Organizatorii Festivalului Untold au vândut azi, 15.000 de abonamente pentru ediţia de anul viitor a evenimentului muzical în mai puţin de trei minute, deşi iniţial scoseseră la vânzare 10.000 de abonamente. (află mai mult) 

Bloomberg scrie că deputul Florin Iordache, un aliat apropiat al lui Liviu Dragnea, a arătat Uniunii Europene degetul mijlociu, după ce raportul Comisiei Europene a criticat campania de înlăturare a procurorilor care au rezultate în lupta anticorupție. (află mai mult) 

Sinteza Zilei a ajuns la final. Trebuie să recunoaștem că fiecare zi devine tot mai interesantă pe scena politică națională. Nu că ne-ar bucura aceste mișcări. Până la urmă, acestea nu aduc nimic bun și reușit pentru oamenii de rând. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau