thumb_350_58maw_cantemir.jpg

E 20 noiembrie și venim în fața voastră cu o nouă Sinteză. Vă invităm să trecem împreună peste titlurile zilei și să aflăm ce s-a mai întâmplat important în Mureș. Să începem! 

Primăria Municipiului Tîrgu Mureş vă aduce la cunoştinţă că pentru aşternerea stratului de asfalt la obiectivul de investiţii ,,Modernizare strada Victor Babeş”, în perioada 21.11.2018 ora 10.00—24.11.2018, ora 17.00, se va închide circulaţia pe această stradă. (află mai mult) 

În data de 24 noiembrie 2018, Ministerul Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu Mureș, împreună cu organizațiile și ligile studențești, realizează Galele Studențești. (vezi detalii) 

Localitățile mureșene vor primi suplimentar încă aproape 1 milion de lei, în total, de la Consiliul Județean, fiecăreia dintre ele revenindu-i o sumă cu puțin peste 9.000 de lei. (citește știrea) 

În urma condițiilor meteorologice din ultimele zile, salvamontiștii le recomandă turiștilor care parcurg traseele montane să se îmbrace adecvat. Totodată, oamenii sunt atenționați că la această oră stratul de zăpdă este consistent în munții României, este instabil și se pot produce avalanșe. (află detalii) 

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale efectuează verificări în cazul scandalului diplomelor false de asistente medicale de la Şcoala Postliceală ‘Dimitrie Cantemir’ din Tîrgu Mureş, care funcţionează pe lângă universitatea cu acelaşi nume, în urma anchetei unei televiziuni suedeze. (citește materialul) 

Concursul național de intrare în Rezidențiat a fost organizat duminică de Ministerul Sănătății pentru domeniile Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Examenul s-a desfășurat în șase centre centre universitare din țară: Tîrgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Craiova. (află mai mult) 

Știrile de astăzi au ajuns la final și sperăm că sunt utile pentru voi. Puteți să comentați subiectele zilei pe pagina noastră de Facebook. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau