thumb_350_6xi2k_Azomures-800x448.jpg

Cele mai bune știri sunt pe mures.ro. Sinteza Zilei vă aduce în fiecare zi știrile proaspete din județ. Facem o selecție a titlurilor și vi le aducem pe listă. 

Bradul din Centru provine din oraș. Mai exact din curtea Aquaserv și a fost montat ieri în locul Ceasului Floral din centrul orașului. Acesta are 25 de metri înălțime iar edilii locali au dăruit, la schimb, companiei alți doi brăduți. (vezi detalii) 

Echipa masculină de baschet CSM Tg.-Mureș (FOTO de arhivă, în echipament alb) a învins, cu 122-61 în deplasare, pe CS Universitatea Cluj, în runda a 9-a din grupa C a Ligii Naționale, etapă programată miercuri, 21 noiembrie. Jocul a avut loc de la ora 14:00, în sala sporturilor „Horia Damian” din Cluj Napoca. (vezi detalii) 

Combinatul chimic din Tg.Mureș a lansat trei noi tipuri de îngrășăminte complexe. Două dintre ele conțin roci naturale, care înlocuiesc produsele sintetizate chimic, cu efect nociv asupra solului, a explicat astăzi într-o conferință de presă, directorul de vânzări, Liviu Bădărău. (citește știrea) 

Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarnă, cauciucurile trebuie să fie inscripţionate cu unul dintre simbolurile „M+S”, „M.S.”, „MS” sau „M&S”, fără a include în această categorie anvelopele marcate numai cu inscripţia ,,all seasons”. (vezi mai mult) 

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a declarat miercuri în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că agenții economici îi sesizează tot timpul o problemă, legată de forța de muncă calificată, el cerându-i directorului Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș, Ramona Rusu, o atenție sporită vizavi de acest aspect. (află detalii) 

Biblioteca Judeţeană Mureş a lansat o colecţie de poveşti digitale pentru copii, în limbile română şi maghiară, în cadrul proiectului “Un click pentru o poveste – Egy kattintásra az esti mese”, cu ocazia Săptămânii Bibliotecii “Philobiblon Mureşean”. (află mai mult) 

Am ajuns la finalul zilei. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și sunteți în fiecare zi pe mures.ro. Să aveți o seară cât mai bună!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau